Bioactive water74 10 vitamiinia 500 ml

Bioactive water74 10 vitamiinia maustettu lähdevesi ilman sokeria ja keinotekoisia makeutusaineita, joka virkistää päivääsi. Bioactive water 74 lähdevesi sisältää runsaasti luonnon omia beetaglukaania, 10 vitamiinia ja kivennäisaineita. Bioactive water 74 lähdevesi osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Beetaglukaania, 10 vitamiinia ja kivennäisaineita (Lithothamnion-levästä*) sisältävä virvoitusjuoma lähdevedestä. Ei sokeria ja makeutusaineita.

Ainesosat: Lähdevesi, Lithothamnion clacreum -levä (calciumsitraatti*) luontainen appelsiiniaromi, 0,16 % beetaglukaani, happo (sitruunahappo), vitamiinit (E, C, B1 tiamiini, B2 Riboflaviini, B3 Niasiini, B6, B9 Foolihappo, B12, B7 Biotiini, B5 Pantoteenihappo. Katso jokaiseen vitamiiniin liittyvät yksityiskohtaiset terveysväittämät verkkosivuilta. *(kivennäisainevalmiste, jossa on runsaasti kalsiumia ja 74 kivennäisaineita vähäisiä määriä – katso yksityiskohtaiset tiedot verkkosivuilta). 10 vitamiinin ja kalsiumin lähde. Yksityiskohtaiset terveysväitteet löytyy nettisivuilta. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.